Kotimainen verkkokauppa

Luna Wear on kotimainen verkkokauppa, joka myy naisten vaatteita, asusteita ja kauneustuotteita. Haluamme tuoda naisten arkeen mukavuutta tinkimättä tyylistä. Löydät valikoimasta mm. rintaliivejä, leggingsejä, sukkahousuja, alushousuja ja oloasuja.

Yrityksemme sijaitsee Suomessa ja maksamme verot Suomeen. Olemme siis aidosti kotimainen yritys. Löydät meidät Luna Stores Oy nimellä ja 3336338-5 y-tunnuksella esim. YTJ:n tietopalvelusta tästä linkistä.

Olemme kotimainen yritys, jolle asiakkaiden tyytyväisyys on kaikki kaikessa. Voit lukea asiakaskokemuksista täältä tai Trustpilotista.

Yrityksen tiedot

Nimi: Luna Stores Oy
Y-tunnus: 3336338-5
Verkkosivu: lunawear.fi
Sähköpostiosoite: info (at) lunawear.fi
Osoite: Kuntokuja 3, 01280 Vantaa, Suomi

Luna Wear sosiaalisessa mediassa:
Instagram: instagram.com/lunawear.fi
Facebook: facebook.com/lunawear.fi

Pienyritys

Pyöritämme verkkokauppaa sivutoimisesti muun päivätyön ohella. Verkkokaupamme on siis vasta rakenteilla, siksi valikoimamme ei ole vielä niin laaja. Lisäämme valikoimaan asteittain tuotteita, joten pidäthän sivustomme silmällä uutuuksia varten. Tutustu tuotteisiin etusivulta tai valitse valikosta.

Kestävä toiminta

Pyrimme kestävään toimintaan tilaamalla pieniä eriä, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja kysyntään. Yritämme välttää varaston täyttämistä turhan isoilla volyymeilla, jotta voisimme minimoida vaatehävikin.

Suomessa heitetään vuosittain pois noin 70 miljoonaa kilogrammaa tekstiilijätettä. Määrä vastaa noin 13:a kiloa jokaista suomalaista kohden. Se on valtava määrä eikä osoita hiipumisen merkkejä.

Olet tärkeä meille

Asiakkaidemme tyytyväisyys on erittäin tärkeä. Haluamme kuulla risut ja ruusut meistä sekä tuotteistamme. Käytämme asiakaspalautteita toimintamme kehittämiseen. Ota siis rohkeasti yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta toiminnastamme sekä tuotteistamme. Löydät yhteydenottolomakkeen tästä sivusta.

Mukavat ja trendikkäät vaatteet

Haluamme tuoda naisten arkeen mukavuutta tinkimättä tyylistä. Laajennamme valikoimaamme asteittain. Löydät tällä hetkellä myynnissä olevat tuotteet etusivulta. Tutustu, ihastu ja tilaa suosikkisi nyt etuhintaan.

Alihankkijat ja toimitus

Tuotteet, jotka ovat tällä hetkellä valikoimassamme on valmistettu Kiinassa. Tuomme valikoimaan jatkuvasti uusia tuotteita ja tavoitteenamme on laajentaa valikoimaa myös muiden valmistajien tuotteilla lähitulevaisuudessa kun resurssit antaa sille mahdollisuuden.

Meillä on omat luotettavat valmistajat keneltä ostamme tuotteita. Tuotteiden laatu on tarkistettu ja niitä on testattu ennen myyntiin laittamista. Seisomme tuotteidemme takana 100 % tyytyväisyystakuulla ja suurin osa tuotteistamme on meillä itsellä sekä läheisillämme käytössä aktiivisesti.

Tarjoamme 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden, joka koskee kaikkia tuotteita. Ota meihin yhteyttä tämän lomakkeen kautta jos tuote ei istunut hyvin tai et ole tyytyväinen tuotteeseen. Tuotteen vaihtaminen (toiseen kokoon tai toiseen tuotteeseen) ei kustanna asiakkaalle mitään. Palautusmaksu on 4,90 € jos haluat perua kaupan (tutustu palautusehtoihin). Palautus tapahtuu helposti Postin kautta meidän palautustunnuksella ja palautukset tehdään aina meidän Suomen varastoon.

Toimitamme tilauksia kahdesta varastosta. Päävarastomme sijaitsee Kiinassa, jossa meillä on luotettava 3PL-palveluntarjoaja yhteistyökumppanina. Tuotteet toimitetaan valmistajalta yhteistyökumppanillemme ja ne tarkistetaan siellä sekä pakataan meidän omiin pakkauksiin. Toimitusaika päävarastosta on 7-14 arkipäivää. Toinen varastomme sijaitsee Suomessa. Tilaamme pieniä eriä tuotteita lähivarastoon, jotta välttyisimme vaatehävikiltä. Saamme täydennettyä päävarastoa paljon tehokkaammin. Lähetämme tilaukset päävarastosta jos meiltä puuttuu asiakkaan tilaamat tuotteet lähivarastosta.

Yrityksemme on perustettu Suomeen ja palvelemme asiakkaitamme Suomesta käsin. Olemme kotimainen yritys, jolle asiakkaiden tyytyväisyys on kaikki kaikessa. Voit lukea asiakaskokemuksista täältä tai Trustpilotista.

Tarinamme

Kiva kun löysit verkkokauppaamme. Tässä lyhyt tarina siitä miten tämä koko homma sai alkunsa. Toivottavasti jaksat lukaista loppuun saakka.

Perustin verkkokaupan yhdessä mieheni kanssa (vihdoin viimein) tammikuussa 2023 (jihuu!).

Ajatus oli pyörinyt mielessä jo muutaman vuoden, mutta vauva-arki vei mukanaan ja sitten elettiin ruuhkaista taaperoarkea (hauskaa ja ihanaa aikaa, mutta samalla hermoja ja voimavaroja koetteleva 😆).

Syy miksi halusin perustaa verkkokaupan oli se, että halusin tuoda naisten arkeen mukavia vaatteita tinkimättä tyylistä. Kahden taaperon äitinä mukavuus on ollut itselleni erittäin iso kriteeri, mutta mietin samalla, että eikö ne voisi olla myös kivoja ja kauniita?

Siitä ajatuksesta lähdettiin rakentamaan Luna Weariä (vihdoin viimein kun jaksettiin lähteä tähän projektiin) ja tässä sitä ollaan.

Matka ei ole ollut helppoa, mutta nautin siitä kun voin tuoda iloa arkeesi ja teidän ihanat palautteet ovat auttaneet jatkamaan ja jaksamaan joten iso kiitos siitä. ❤️

Tavoitteenamme on tuoda naisille mukavia ja trendikkäitä vaatteita kohtuulliseen hintaan. Toivottavasti olemme onnistuneet siinä mielestäsi.

No mistä nimi Luna Wear sitten tulee (olet ehkä pohtinut sitä tai et)?

Luna on naisen etunimi, joka tulee kuuta tarkoittavasta latinan sanasta luna. Luna oli myös roomalaisten Kuun jumalatar.

Perheessämme on kaksi taaperoa (ihan parhaita), joiden nimet yhdessä tarkoittavat kuun valoa. Siitä inspiroituneena keksimme verkkokaupan nimeksi Luna Wear.

Se ei ollutkaan siis tarua, että kaikki elämässä pyörii lasten ympärillä. 😂

Nimi kuulosti hyvältä ja simppeliltä. Se toimii sekä Suomessa että ulkomailla.

Onnistuimmeko verkkokaupan nimen kanssa mielestäsi?