Arvonnan säännöt

Arvomme kuukausittain 50 € lahjakortin yhdelle voittajalle. Tutustu alta arvonnan sääntöihin ja osallistu mukaan arvontaan.

Arvonnan järjestäjä

Yritys: Luna Stores Oy (jatkossa "Luna Stores")
Y-tunnus: 3336338-5
Postisoite: Orapihlajatie 20 B 22, 00320, Helsinki
Asiakaspalvelu: info (at) lunawear.fi

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen tapahtuu arvonnan yhteydessä erikseen ilmoitetulla tavalla ja/tai alla mainituilla tavoilla. Myös arvonnan alkamis- ja päättymisaika ilmoitetaan arvonnan yhteydessä erikseen. Luna Stores arpoo palkinnon voittajan kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Arvontaan voi osallistua kaikki yli 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua sellaiset Luna Stores:n työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet arvonnan toteutukseen tai järjestelyihin.

Voit osallistua 50 € lahjakortin arvontaan seuraavasti:
A) Julkaise tuotekuva tai -video Instagramiin
  1. Seuraa meitä Instagramissa @lunawear.fi
  2. Julkaise Instagramissa kuva tai video, jossa sinulla on meidän tuote päällä
  3. Kerro julkaisussa miksi tykkäät tuotteestamme ja tägää @lunawear.fi

B) Julkaise suosikkituotteesi Instagramiin

  1. Seuraa meitä Instagramissa @lunawear.fi
  2. Valitse verkkokaupastamme suosikkituotteesi ja julkaise Instagramissa kuva esim. ottamalla kuvakaappaus tuotteesta
  3. Kerro julkaisussa miksi tykkäät kyseisestä tuotteesta ja tägää @lunawear.fi

C) Muut mahdolliset keinot osallistua arvontaan mainitaan arvonnan yhteydessä erikseen ilmoitetulla tavalla


Arvonnan suorittaminen

Palkinto arvotaan arvonnan päättymistä seuraavan kuukauden ensimmäisen viikon aikana. Arvonnan suorittaa Luna Stores.

Palkinto

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi 50 € lahjakortin Luna Stores:n verkkokauppaan osoitteessa lunawear.fi. Arvonnan palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai miksikään muuksi hyödykkeeksi.

Voittajille ilmoittaminen ja palkinnon luovutus

Arvonnan päätyttyä Luna Stores ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Palkintoon liittyvät kulut

Luna Stores tarjoaa palkinnon voittajalle, ja vastaa arvonnan palkintoa koskevista kuluista, kuten lakisääteisestä arpajaisverosta. Palkinnon voittaja vastaa kuitenkin kaikista muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Henkilötietojen käsittely

Luna Stores käsittelee osallistujien ilmoittamia henkilötietoja (mikäli niitä kerätään arvonnan yhteydessä), kuten nimeä, puhelinnumeroa, postiosoitetta ja sähköpostia arvonnan suorittamista, voittajille tiedottamista sekä palkinnon toimittamista varten. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan ennalta antamaa suostumusta (opt-in). Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä löytyy tietosuojaselosteestamme.

Arvonnan muut ehdot

Osallistumalla Luna Stores:n arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Luna Stores:lla on oikeus jättää huomioimatta tai hylätä sellaiset osallistumiset, jotka ovat virheelliset tai eivät noudata näitä arvontaa koskevia sääntöjä. Luna Stores saattaa julkaista voittajan etunimen ja paikkakunnan verkkosivuillaan, some-tileissään tai sähköpostiviesteissään.