Maksutavat ja -ohjeet

Tällä hetkellä tarjoamme kolme eri maksunvälittäjää, jotka tarjoavat useita eri maksuvaihtoehtoja.

 

Shopify Payments

Maksa Visa-, Mastercard- tai American Express-luottokortilla, Apple Pay-, Google Pay- tai Shop Pay-tilillä.

 

Klarna

Voit valita Klarnan maksutavat verkkokaupassamme. Käytettävissä on eri maksutavat: maksa myöhemmin tai pilko maksut. Tämä maksutapa ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

Voit lukea Klarna:n ehdoista Klarna:n sivuilta tästä.

 

Paytrail

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, ja Paytrail välittää maksusi meille. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Mobiilimaksut

Mobiilimaksutavat MobilePay ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Voit lukea MobilePay:n ehdoista Mobilepay:n sivuilta tästä.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Paytrail:n maksupalveluehdot.

Saat tästä lisätietoja maksamisesta Paytrail:n maksutavoilla.

 

PayPal

PayPal-maksutapaa varten sinulla on oltava henkilökohtainen PayPal-tili, josta voit maksaa luotto- tai pankkikortillasi tai PayPal-tilisi saldosta.

Lue lisää Paypalin käyttöehdoista täältä.

 


---------------------------------

Maksutavan valinnan jälkeen sinut ohjataan maksunvälittäjän sivustolle. Suorita maksu loppuun sivustolla ja klikkaa vahvistuksen jälkeen takaisin Luna Wear sivustolle maksunvälittäjän napista. Tällä tavalla varmistat sen, että maksu on vastaanotettu ja pääset "Kiitos tilauksesta" sivulle. Saat myös sähköpostiisi vahvistuksen ja kuitin tilauksesta. Kun tilaus lähetetään eteenpäin saat siitä sähköpostiisi myös vahvistuksen. Sähköpostissa on linkki tilauksen seurantasivulle sekä seurantatunnus, josta voit seurata tilauksen tilaa.